GLITTER X3.

Det kommer bilder ev. imorgon på naglarna jag gjorde idag. Dem är trefärgade med glitter. jättefina!

gjorde även helgröna med litelite glitter på. dom kommer jag inte kunna få bild på tyvärr. men som sagt: taggar fredag (vita med blå polkastreck) och lördag nått nytt med glitter! nu ska jag planera glittret som jag ska göra på lördag. specialdesign för en tjej som ska ha nya naglar.

slipper jobba med tidningarna i natt!!! :D jag jobbar lite i morgon bitti, sedan lugn julafton. yes!

NAILSEN NYÅRSEN...

JAG VANN 3 NR AV NAGLAR I NORDEN! HELT UNDERBART!
Jag är så otroligt glad, har fortfarande inte riktigt fattat. kommer inte göra det riktigt fören jag får hem dem i brevlådan. men ändå känslan av att världen är underbar finns i hela kroppen! :D







Mina nyårsnaglar färdiga. Har gjort dem själv på mig själv.

Ni kanske ser att längden börjar komma?
Jo, som sagt kapade jag dom för jobbet. men nu jävlar (ursäkta ordvalet) ska jag helt enkelt vänja mig med de längre. i framtiden kommer de spetsiga tillbaka. vare sig pojkvän vill eller inte.

PUSS iaf!

NAGLAR BY ME.

Tänkte nu visa lite naglar efterssom jag pratar så mycket om dem.
Inspirera till mera!
Ingen idé är dålig, ge mig gärna.
I helgen ska jag specialdesigna naglar till en vän (nyårsnaglar även dem) och det blir trefärjat glitter. mer säger jag inte, det är hemligt!! dock kommer bilder efter. på de klara glitter fabulos naglarna!

ps. läs inlägget som var innan detta så får ni veta något roligt. Ni hittar även mer insperation från
www.lightelegance.blogg.se.



Nyårsnaglar på en vän, ska få fler bilder, närmare. det är stjärnor i gele på varje finger och några rhinestones.



Min systerdotters nyårsnaglar. jag fick göra vad jag ville så jag testade de små kulorna man kan se i smilen. det var jätteroligt!


Poljkagrisar. kanske var det mitt mellan 5:te och 10:nde par naglar?
Ska göra sådana på fredag men med kleinblåa ränder istället. kommer bli assnygga. bilder kommer ;)


Gjorde mina egna, med ny ide glittergele.


Nyårsnaglarna då en var klar. kommer fler bilder på dem.


Godisinspiration här också. kanske mina 5:te naglar. det är stjärnor mellan det rosa och blå.
synd attt bilden inte är närmare.

NAGLAR I NORDEN <3



UNDERBART! Jag loggade in på
http://lightelegance.blogg.se/ sammtidigt som jag gick och letade efter naglar i norden på google som jag så gärna vill ha. första inlägget där: ..3 nummer...Givetvis olästa...
Lottas ut till dig som har nagelintresse...

HJÄLP! Jag vill ha dem. Så galet. underbart det vore. Jag vill alltid ta inte syster frida utan syster elins naglar i norden hem och fixa och trixa.
Underbara tidningar.
Jag lägger ut bild på mina nyårsnaglar ikväll. stay tooned!

JEAH. (VARNING: FJORTISINLÄGG)

Cool mössa dude.
Sitter och lyssnar på JonasBrothers. bara för att jag är barnslig ibland vad gäller music me fatta fuck dom har hatt! <3 :D
DOM ÄR SÅ JÄVLA SNYGGA.

MIN POJKVÄN ÄR SNYGGARE.

<3



Sedan läser jag även den amerikanska upplagan av SeventeenMagazine, för oss som sett top model 11 redan så borde man köpa detta nummer, efterssom topmodeldeltagare är med. och Kira Plastinina. KUL!< mer!

Vaknade upp av att syster elin ringde. hon trodde jag jobbade (detta är min enda lediga dag innan jag åker t gbg) men  hon bad jättemycket om ursäkt då hon (och steophan i bakgrunden) insåg att jag var ledig idag. de vet att jag jobbar mycket. Kul.

Jag är glad som satan. underbart, det bero på att jag är ledig. :D
Ikväll lägger jag in bilder på mina nyårsnaglar. och även en väska som jag gjort idag :)

pusspåersötnoesar!

OKIDOKI.

Jag hatar telia. fuckeliduck. så är det.

Javisst minsann, Hade frej berättat att han dukade för två hade jag kommit men tur att ha n är en skämtare. dock gjorde det min morgon, för så fort jag hamnade med annat sällskap så blev jag negggggativ. blä, har varit negativ hela dagen nästan. Morognen var bra dock.

Iallafall ska jag köpa ett bord i morgon. jag ska även gå på telia och be dom skicka tillbaka mi ofungerande telefon för 300 kr. dey kan chit demselfs. hejt.

ajja. BORDET I MORGON.

Kul att inte jag har fattat att det ä rjul om 6 fagerdagar.
bajs.


VAKNADE UPP PÅ ANDRA SIDAN JORDEN.

I en Helt konstig säng.

Vad fundersamt. sov hos maria. myspys till klockan halv ett jaoch jag var dörött. så kan det gå.
PUSS

POJKBANDSDAY.

Darin och Danny, we love you.
Haha.

Jag har bara lyssnat på Danny och Darin idag. att jag itne är less?
Jag har byggt nails idag. nyår x2009!

      


SKOLTID I JULETID.

Underbart, helt plötsligt förändrades dagen. Jag satte in pengar på mitt konto pga hyra men det kändes bra. Jag har gjort bort ett prov som jag förskutit jättelänge. Mycket bra. puss!

FUCKETUPPPLAYER!

Jag är irriterad arg ledsen sur. osv.

Morgon började perekt. på några sekunder hade jag klivit upp utan vidare (jag har försovit mig flera ggr senaste tiden). Börjar göra mig snygg ja. Precis. det tog en stund och efterssom elin alltid brukar vara stackarn som väcker mig så  litar jag på att dom vakna vara. Det skulle jag inte gjort.

Känns hela tiden som om jag får skiten för allt när jag är där. Denna gång var vi sen pga att jag inte väckt dom. förra gången var dom sen pga att jag och sanna försovit oss. inte att e försovit sig, nej det håller vi käft om. sätt skiten på lillasyster gör det- nu orkar jag inte åka dit mer. nu stannar jag hemma, fara bara dit vid stort behov, typ om sanna ringer och vill det.

BLIR SÅ FUCKING IRRITERAD. Jag var i tid idag. tack. 

Tycker ni att jag är sen hela fucking jävla tiden? Köp klockan åt mig då. Den här klockan. NU.

TJOCKISSSSFNISSS.

Ja, idag har jag tjockat mig utöver det vanliga, så nu vill jag unte ha lunch och mår illa. är det så det ska vara? NEJ. vad fan ska jag göra? nu har jag varit nyttig i 4 veckor inte kan jag ge upp nu!? galutt. Men hallå, nu jävlar. Jag måste börja träna var hur när ? vet ej. Men jag ska vara snyggissssss.
Jag vill shoppa!

UNDERBARAUNDERCLARA

Underbart. betalt räkningar och ligger minus massor. skit. alltid. alltid. orkar inte bry mig. allt ordnar sig. eller?

Vet inte hur jag ska göra. men som sagt: allt ordnar sig: lite är redan fixat! :D

FLOPPIDUOPOP

Jag gick igenom min blogg och upptäckte till min förvåning ett bra gammalt inlägg.  Det heter KREATIV FLOPP I SKRIVSJÄLEN och är mycket bra. Lyder såhär:


"Jag har just suttit i en buss till mitt hem i Umeå Centrum och läst tidningen ELLE som kommer ut nu på tisdag (jag är prenumerant så jag fick den tidigare). I ELLE kunde man denna gång fina något så intressant som Modevärldens Hemligheter: Alexander McQueen (designern som gjorde en viss dödskalleskaf känd för mig). Man har frågat honom personliga frågor som vad hans värsta fiende är och vilken hans personliga favoritdesigner är. Men så även en fråga som lyder:
Om d
u skulle uppfinna vad som helst?
- Jag skulle skapa en maskin som vakuumförpackade människor till rätt storlek.
Då blir jag lätt skakad. Vaddå rätt storlek? RÄTT STORLEK. eller RÅTTSTORLEK? Jag har ingenting emot smala människor, små eller stora människor och jag har inte heller något emot storlekar (såvida det inte är mig som de misspassar). Men att det finns, eller om han nu försöker skapa, ett ord som säger rätt storlek: Vad är då det? Vad är den rätta storleken? Är det min, din, råttans eller modellen?

Jag vet varken ut eller in vad gäller RÄTT STORLEK. Det skapar bara konflikter i min matskadade hjärna. Jag väljer nog hellre att undvika storleksguiden och tänka på passform istället."


Jag var bara tvingad att upprepa. för varje gång jag läser om maskinen som vakuumförpackade människor så blir jag jävligt förbannad. även fasst jag inte är nöjd med mig själv, men jag vill ju ändå att andra ska kunna vara det!

REAL FANTASIES

"Man kan låtsats, men om man inte följer sina drömmar blir man aldrig helt lycklig med sitt liv i verkligheten."