ACTIONSCRIPT?

Var det så det hette? Intressant.

Det första jag gjort nu är ändrat bakgrunden till mer personlig. men den är bara snabbgjord så det ska bli mer pastellig färg senare. just nu idag har jag igentligen inte tid så vi får se hur allt utvecklas :D

Kallt i lghten.  jättedumt, kändes jobbigt så jag gick inte t skolan idag. skönt. ska bara göra läxa sedan dra t nagelsalongen! :)

!


Ska alltså fixa denna som bakgrund. för godsskull!

FALUTT.

Och för de utomstående som inte fattar så har jag nu hamnat i falun-

Det är intressant hu rdet kan gå. Jag förstår inte riktigt. Fick lön idag så jag for och hand lade på willys i falun. Det var ju najs. eller?
På något sätt blir det alltid så att jag går förbi hundmaten som luktar skit. på något sätt köper jag alltid oförväntade saker från wilys i falun. På något sätt köper jag alltid en tidning... (vilket igentligen är helt förväntat, men ändå. alltid!)
weird. konstigt. underligt. har gått igenom min budget som förhoppningsvis håller. vi märker väl... jag lever för lyxigt, klart den håller: måste lära mig vara sparsam bara. Nu ska jag göra läxa (foto), och vänta på boyfrienden ska kommishemmis! (K)

PAIN IN DI ASSSS...

Jag förstår inte varför den arga kvinnan är ett pain in the ass. Så är det bara: hon gör mig på dåligt humör.

Nu har jag även ont i huvudet. ska gå har lektion. utvecklar dett ikväll'; om du har tur...

STUPID FOOD

jeah. dhatsh bläshc. Och det betyder att något är blä, i detta fall mat. (och allt annat man kan stoppa i munnen typ)

menmen, ont ihuvudet nu. mensverk, menshumör. Tänk dig att leva nästan helt utan mens i två år och helt plötsligt få tillbaka den? Skulle den vara välkommen då? NEJ TACK: jag känner att jag har asssssmycket humörsvängningar och skit nu så jag blir väldigt irriterad. å lite till.

Missar en helt underbar kväll på slottet typ ikväll: ska jobba. urs, känns inte peppande men efter två inatt är allt lugnt. då kommer jag bara känna att jag gjort rätt.

träffade mami idag och det var underbart. har saknat henne mycket.

gick på ingrids och jag säger bara en sak: KONTAKTER ÄR UNDERBART. jag fick två saker på köpet:D underbartunderbart.

Nu ska jag städa och hoppas det förgyller min dag: sedan ska jag bara göra nyttiga onödiga saker, vilket jag trivs bäst med: måsten som inte är måsten. puss!

CYKELLÅS MED SAFFRANSSÅS

eller nåt.

JO, var hos min kära syster. den där mellan syster jag nästan aldrig umgås med. Vi hade en najs tid: Made fun of a boy, ate food, laught and watched a movie.

På väg hem låste sig mitt lås. som var låst när jag skulle låsa upp det. så låstes det. ehm, det hade fryst helt enkelt. det gick bra efter ett tag men en ganska cool känsla över att under nästan två km mitt inne i stan cykla helt ensam och höra skrammlet från cykelhjulet. mysigt, men tråkigt: alltid dessa oljud från  e4 i bakgrunden. ajja, thats worth. i think.

Har inte ätit något kott idag och fann en underbar saladsbuffé på starz för 35 kr. underbar prisvärd: rekomenderas!

Jag har klippt mig(bilder kommer sedan) och gjort e:s naglar. Nu vill jag ringa min boyisch: ska se om det är tillåtet. PUSS!

MORGONSTUND MED KAMERA I MUN'.

Vaknat tidigt i obbola för att leva livet under morgonen, leva stunderna fullt ut och utbyta kamerablixten mot liknande ljus. En trevlig stund med kameran på stan, tidigt på morgonen: dokumentärfoto tema; the city; the light. Väldigt mysigt, trevligt, kallt och underbart. Roligt är nog ett bra beskrivande ord. Letat ljus, letat motiv, letat skyltar och det gick bra!

Idag ska jag klippa mig. Eller inte jag, Sara ska klippa mig; så gör jag hennes naglar i morgon. Helt underbart.

SÅ först börjar vi den långsamma tisdagen med fotolektion av mig, efter det tvättar vi håret och åker till skolan för överloaaad av bilderna (såklar lägger jag in slutresultatet här, vilket består av fem sammansatta dokumentärsbilder). Sedan är det svenska (har np i svb i morgon) där jag förmodligen inte kommer lyssna speciellt mycket. Igår fick jag nya glamour, i förrgår fick jag nya elle. DET ÄR NÅGOT SOM KALLAS UNDERBART DET. Så därav kommer jag nog inte lyssna: jag kommer läsa...

Bild tagen påväg till falun. Högakustenbron: redigerad i PCS.

FEELIN' A BIT SICK

Urs. för en liten stund sedan var jag en sekund från att spy. Ärligt, det var inte najsss. Det var nåt äckligt på tv:n som utlöste det hela illamåendegrejen och nu är den av: som tur är.

Varför är alla utom jag (känns det som) snygga och smala? (fast de är anoretiska och fula). jag vet inte vad jag tycker mer än att jag har just nu lust att sluta äta mat och allt och abra gå ned i vikt. jag vill bli en pinne. just nu. men det kommer som vanligt ändras då det ställs fram mat på bordet (tur att man bor ensam och väljer om det blir mat eller inte själv). Tror även att jag äter iallafall och att det mest var illamåendet som gjorde att jag inte känner för att äta.

Vi märker väl om matbitar slinker ned.
Dock har jag för tcå timmar sedan slängt i mig tre kiwis. GOTT!

TIME TO GROW UPPP

Det var känslan när min pojkvän åkte hem och allt var frid och fröjd: Nu har jag ett perfekt tillfälle att vara extra vuxen!
Det hela slutade med att jag lagade mat för tredje gången i min "lght 5".

Kokt Ris, Stekt Kyckling och Ihoprör Bearnaisesås. GOTT.

För er som känner mig väl och sitter och hostar av förvånad just nu kan jag meddela att ni borde be mig laga mat åt er någon gång: Det kan lyckas, om jag är ensam i köket och får koncentrera mig till fullo. Precis som mitt sätt att baka: Baka med kärlek.

Dock har det varit en någorlunda vanlig galutt dag och jag gick promenad och ska se top model 11, episod 9 nu!!! Det är underbart, har ni tur tar jag i tu med att skriva mer på bloggen sedan. Mitt upphåll har berott på att jag varit upptagen, bla. med pojkvänisch!