KROCK, JOBB, PENGAR OCH VATTEN

Jag har tur.

Under helgen har jag varit med i e krock, jag har tjänat pengar på att jobba skiten hur mig och min vän E.K men ändå har jag för tillfället enligt mig bara råd med vatten. Där av rubriken.


Specifikation av helgen:

I fredags opererade jag mig under armen för andra gången. De pratade om vilka knivar de skulle använda och utan bedövning: nästan outhärdig operation, men lättare än den förra liknande. Nu pratar vi om en mindre operation alltså, bara så ni vet.


Tack vare detta valde E.K att hjälpa mig på jobbet, det var ju bra. det var kul med sällskap iaf eftersom jag klev upp klockan 3 för att åka till övik med en MÄNGD tidningar, dock harde vk stannat så vi fick bara sitta de första timmarna. Sedan fick vi åka utan att ha farit till övik (någon annan tog över) och vi fick köra ut tidningarna till butikerna i stan på en gång. men som sagt, vk stod still, så vi hade inga expressen.

två varv var det som gällde och andra varvet, då vi är så sjukt trött (E.K beskrev det med: jag satt bara och stirrade och hörde Annie säga neeeeej!) stannade vi i en korsning vid en mack. jag stannade några meter bakom en blå saab för att ta den parkeringen sedan: Denne saabchaufför dock åt korv, körde med en hand, så när han backade ut backade han rakt. PÅ MIG.

Storbilen (lördagsbilen) de skador som blev var tre extralysen blev högst ett fungerande, mercedesmärket intryckt i kylare: vilket resulterade i trasig kylare: som rann kylarvätska  = man ska inte köra vidare...


efter evigt ringande, tagande av S bil, delande ut av tidningar, 5 h senare än vanliga sluttiden fick vi gå hem. bjöd E.K på pizza och såg Top Model 11 och chillade. Hon ville hänga kvar, men hallå: jag skulle ju upp 3 (4 i vintertid) denna natt också! Jag var ju tvingad att sova!


Jag sov tio timmar, åkte till jobbet, träffade R (trevligare än jag trodde), packade tidningar, körde till övik, packade tidningar, packade tidningar, packade tidningar, packade tidningar, delade ut tidningar, körde... Du förstår nog!

Efter klockan slagit 12 tog jag mig hem: köpte ett kilo kycklingfilé och åt köttfärssås och spagetti. nu har jag tvättat fyra maskiner kläder, hängt tvätt, varit på Citymottagningen och fått nytt bandage, köpt hårfärg, cyklat... Jag har varit hundra procent aktiv hela dagen. tills jag satt mig här. men nu ska jag vara aktiv igen: tvätten ska hängas, pengar ska tjänas, jobb ska göras, vatten ska drickas och bilar finns att krocka.

ARBETE!
Javier kommer på Onsdag: Därav upptagna Annie!

HÅLL I DIG, JAG LAGAR MAT

och det är sant.

Köttfärssås och spagetti.
Dock äter jag så jävla sakta så det blivit kallt.

Har dock prov i morgon som någon bestämd lärare sagt att jag måste göra.
sitter och lyssnar på det jag läst in på min mp3 och jag måste säga att det är inte ett dugg intressant.
jag vilst av allt ligga i sängen, äta godis och se på film. men nej, det får man inte göra för att man har läxa! fy fan vad dålig stil. sjukt trist.

har bara ätit lite godis idag och jag har inte inhandlat något onyttigt. det är bra: antar jag.

VI HÅLLER PÅ MED GLASFUSING PÅ FORMEN! Det är jävlit skojj. men pyssligt och svårt. nya läraren är spec.

Nu ska jag diska och plugga. CYA.

DISKRENSNING

Jag förstår inte mig själv ibland.
Jag måste höra hur dåligt andra har det för att höra hur bra jag har det. Eller nåt.

Men idag var det annorlunda. Det var bara någonting som slog mig i ansiktet, SLASH! Insåg då att jag har det så jävla bra. Just nu har jag allt jag kan önska mig, och det jag inte har? Jo, det är klar det finns sådant också, men det är vältigt små saker jämfört med hungern i världen.

Jag Har:
En egen lght mitt i stan
som jag dess utom betalar helt själv.
pga att jag har ett välbelönt jobb (för att bara vara 18)
Dom ska dessutom byta lås för min skull nu. idag.
Jag har en underbar pojkvän
och fina rosor som han skickat med bud
Jag har mobilen jag önskat mig
och en stor dator.
Jag har världens snyggaste tidningställ
och prenumerear på tre tingingar (!)
Jag har en Ipod jag inte använder
och en ps2
Och förståss en massa räkningar och skulder,
men de försvinner snart...
Dessutom har jag flera underbara kompisar som finns där för mig i vått och torrt. Jättemånga som inte skulle ta åt sig då dom läste detta även fast jag menade dom, de är de människor som gjort avtryck i mitt och gjort mig till den jag är.

Jag har inte:
En kropp jag är spec jättenöjd med,
det går att ändra.
Jag behöver ränsa datorn (en skylt med diskränsning kom just fram),
men även det går att ändra.


Det tar slut där. Jag känner mig så lycklig att jag inte visste vad jag skulle göra. Så som man brukar säga: Alla människor vill alltid ha det bättre.
Så jag bäddade sängen.


Jag tycker dock att jag förtjänar detta för att jag har arbetat mig till det, det är sådant jag velat ha men fått gå en svår väg till många av sakerna. därav alla räkningar kanske... men det hindrar mig inte från att vara lycklig. Det är lite mycket att tänka på i mitt liv just nu men så kan det vara ibland. Deal with it och tyck inte synd om dig själv!

I HAVE A GRATE STORY

or store? That would be beautiful.

Jag har ju gått på Cambridge. Jag gick ned ca 4 kg (!). Men min mage verkde inte tåla det denna gång(?) så jag var tvingad sluta. så nu håller jag på att baka kladdkaka.

Planerar eneventuell flytt, men vet inte om det går framåt eller bakåt. Ska iallafall byta lås på min dörr idag vilket känns bra. Nu känns det som jag bor här. undra om jag ska bryta ned den stora hemska garderoben? Hm... Iallafall har jag itne så mycket tid just nu. Har massor med läxa! Det känns inte ett dugg kul

Idag ska jag: Ringa två samtal, skriva ett tal och gå isäng i tid. PUNKT.


Igår var jag med E.K. Det var okej. Mer säger jag inte. jag var trött och less så jag ska inte kommentera. Men vi åt jättegosiga pannkakaor! :)

GRATIS KLÄDER

Det här är sådant jag väldigt sällan gör, så gott som aldrig. Men så loggade jag in på en blogg och såg en person som gått tre stycken presentkort á 250 kr på JC, och ett st presentkort á 250 kr på HM. Jag tänkte att det kan vara värt ett försök! Nu har jag kikat in sidan och funnet det helt möjligt, bra regler och det är helt gratis.

Anledningen till att jag tror på det här är för att han var så överväldigad över att han trott det var en bluff: så en dag kom presentkort med ett värde på 1000 kr hem i brevlådan. Det fanns bild och allt, så visst är det sant! Det är totally värt! Jag är medlem nu, blev det igår. jag har redan 53p!

Vill du också? Då kan du gå in på denna sida: http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=51415


JUST DANCE


Underbart. Nu har jag äntligen börjat med min fulvecka på riktigt! Jag hade så otroligt ont i magen igår så jag bestämde mig för att nu är det slut, imorgon börjar jag på Cambridge. 500 kronor i veckan, utrensande och jag går ner i vikt. Sedan när jag kört det (vet inte hur länge än, minst tre veckor) ska jag börja småträna. Hur vet jag inte, promenixer och dylikt även träningskort kanske. Men då kommer frågan: Vart ska jag köpa det? 
Träningskort IKSU?
= Längre bort (cykel dit som träning också, dock inte på vintern), bättre träningstider (fler tider), dyrt som satan, stort, proffsigt, snyggt, lyxigt!
Träningskort Träningsverkstan?
= Nära som f'n, billigt, mysigt, sämre tider, billigt! Mindre krav på hur man ser ut (jag vill ju se bättre ut om jag tränar på IKSU för det är det senaste i Umeå), ensam i duschen! Super igentligen...

Jag kan ju alltid träna upp mig ett halvår på Träningsverkstan (1.300 kr) och sedan köra lyx och vara snygg. Vi får se!
Nu ska jag göra läxa.

CUKEL

Ida? Var det du som gick med en tavla idag? - Edvin Stén

Jag är i skolan. Anders, Edvin, Mikaela, Nathalie och Ida befinner sig brevid.
CRAZY!


SUDDIG

Jag vet att bilden blev lite suddig, men det beror på att jag smsade in den till  bilddagboken för att få den hit och de finare bilderna var för hög upplösning på... Men, men, den här datorn är väldigt dum, därav fick jag börja på ett nytt inlägg för att fortsätta.

Jag är inloggad på msn samtidigt: Var är pojkvännen? Han är efterlyst. SKURK!

Jag har typ bestämt mig. Min fula vecka fungerar inte: äter godsaker hela tiden iaf så jag tänkte köra hårt. Ska snacka med syster i kväll om jag får låna Cambridgesoppor av henne till nästa torsdag (då jag kan köpa egna). Vill gå ned i vikt tills jag ska träffa min boyisch vecka 46...

Mitt mål är 65 kg, att uppnå det vore heeeelt underbart.

PUSSPUSS PÅ DIG SJÄLV DU

Jag blir galen.
Jag får inte tag på min pojkvän (vilket gör att alla möjliga tankar dyker upp i huvuet).
Men jag sitter och pratar med mitt ex på msn och han skriver puss på magen.
NÅGOT ÄR FEL.
Det är i alla fall vad jag kan konstatera.

Dock fick jag tag i mon boyfriend under dagen...
Via Blommogram!

Hur fint var inte detta? En bukett med tre röda rosor, gröna strån och vita små blommor. B.E.A.U.T.I.F.U.L.


WANNA BE ON TOP?


Det är helt galet hur man kan bli beroende så lätt.
Jag kollade just hur lång tid det skulle ta innan jag kunde fortsätta se Top Model och det känns som  stora evigheters evigheter!..

Min fulvecka? varför är det alltid någon som inte låter mig göra sådant jag vill? Nu har jag blivit tillsagd: om vi ska ut och äta borde du kanske ta på dig något finare...
Så var det med det.
Jag fortsätter dock, men jag tar paus idag bara.

Jag är helt slut, har ont i magen så jag kände inte att komma i tid till skolan typ. Igentligen var jag fem min sen men jag väljer en timme istället!

JAG VILL VARA SNYGG! BLÄ.BLÄ.BLÄ.BLÄ.
Jag är alltid så målinriktad på kvällen: Ska jag aldrig mer sova? Jag vill alltid vara så målinriktad. Men jag måste sova... Vafan!


NAGELWHAT?

Jag gjorde idag min första nagel på en riktig människa. Jag hade under arbetstiden idag gjort sönder ett hörn på högerhandens minsta finger. fick börja från början med lyckans arbete. Den blev jättefin (för att vara tillagad med vänster) och jag är överlycklig. Det är underbart vad små saker kan lysa upp världen som om den vore en 1500 watts lampa.

KINAMAT

Gaah, jag har ätit så otroligt mycket, och ute förståss. Som vanligt då, lever jag i en relativ lyx. Jag provade tre små rätter för första gången och det avr jättegott. Nu sitter jag och tuggar på ett stimorol som smakar underverk och funderar på när jag ska gå och lägga mig.

Jag såg top model 11, episod 5, då Nytrans ringde. De frågade om sköna Annie ville jobba i morgon: SÅKLART JAG VILL! Jag slipper då ha dåligt samvete för en icke arbetande Annie idag. Skönt.

Men efterssom jag nu blivit smått beroende av Top Model kan jag inte vänta längre att se klart episod 5, sedan även fortsätta...

FULVECKA SOM A KALLAR DET

Sitter och lyssnar på Fall Out Boy, dom är jäv*it bra. Jag har ju bre dmusiksmak men just dessa peppar mig till att skriva.

Nu börjar min fulvecka som en flicka i min klass skulle kalla det. Den går ut på att man skiter i utstyrsel, smink och sådant. Istället tränar man (promenader varje dag i mitt fall. jag kommer att dumpa cykeln), dricker te, äter nyttigt och går klädd i mjukiskläder typ. Enligt min hjärnas ordbok skulle det vara kallat mjukisvecka.

Jag ska alltså avrundat i en vecka vara hälsosam. Om det blir mer än en vecka? Förhoppningsvis, men det får vi se!


MORNINGSUNSHINE, WORKINGSUNSHINE?

Nu har jag tänk och sovit på saken.
Angående jobbet (Online) så kan jag fara dit idag. Men det skulle kännas så jävla mycket bättre om jag fick med mig F. Dock har hon "typ slutat" vilket innebär att hon inte går dit mera: Dock kanske hon gör det om jag ber snällt? Om hon följer dit ikväll så visst. Då klarar jag det lugnt!

Ska även kolla in ett par billigar skor idag efter tolv :)


KLOCKAN

01.57
I vanliga fall skulle jag ha sovit vid den här tiden. Men jag har varit med J.J och vi har sett till Top Model 11 episod 4 men även Sex And The City The Movie. Tiden blir så underbar när man har kul och den går fort.

Somthing is bathering me thoe, jag behöver jobba på Online. Not only because of them, även anledningen att jag behöver pengar. La idag undan ett par skor på Bianco som kostar 1.300 i siffror. Ja, det är mycket pengar.
Vad är då anledningen till att jag inte, paus.

Jag var just påväg att skriva: Vad är då anledningen till att jag inte orkar jobba på Online?
Då jag skulle skriva:
Vad är anledningen till att jag inte jobbar på online?
Jag svarade själv i min hjärna: Jag varken vill, orkar eller känner för det.
Vad ska jag göra?

KREATIV FLOPP I SKRIVSJÄLEN

Vill du hitta på något med mig? Jo, v.48 är jag kanske ledig...
Good Luck!


Jag har just suttit i en buss till mitt hem i Umeå Centrum och läst tidningen ELLE som kommer ut nu på tisdag (jag är prenumerant så jag fick den tidigare). I ELLE kunde man denna gång fina något så intressant som Modevärldens Hemligheter: Alexander McQueen (designern som gjorde en viss dödskalleskaf känd för mig). Man har frågat honom personliga frågor som vad hans värsta fiende är och vilken hans personliga favoritdesigner är. Men så även en fråga som lyder:
Om du skulle uppfinna vad som helst?
- Jag skulle skapa en maskin som vakuumförpackade människor till rätt storlek.
Då blir jag lätt skakad. Vaddå rätt storlek? RÄTT STORLEK. eller RÅTTSTORLEK? Jag har ingenting emot smala människor, små eller stora människor och jag har inte heller något emot storlekar (såvida det inte är mig som de misspassar). Men att det finns, eller om han nu försöker skapa, ett ord som säger rätt storlek: Vad är då det? Vad är den rätta storleken? Är det min, din, råttans eller modellen?

Jag vet varken ut eller in vad gäller RÄTT STORLEK. Det skapar bara konflikter i min matskadade hjärna. Jag väljer nog hellre att undvika storleksguiden och tänka på passform istället.

GALUTT

Ja, verkligen. Galutt!
Jag sitter här en fredagskväll, vilket just nu bara känns astråkigt. har hjälpt mamma ta sig utomhus för hon ska ut med vänner. Alla har något att göra, mina vänner dock har inga pengar att spendera så jag kan inte fara ut ikväll. ända lediga helgen fram till 1 November. Jajaa...

MEN! Nu gör vi något så peppande som att först göra bort en räkning eller två, städar och hänger tvätt: Sedan kan jag bara chilla, ta det lugnt, se på Top Model 11 och äta mysmiddag. Jag ska njuta över mitt tidningsställ och läsa tidningar. fick alltså nya ELLE igår! Lycka.

Skriver senare hur det gick ;)

TIDNINGSTÄLL TIDNINGSTÄLL TIDNINGSTÄLL



Det är nu helt underbart! Jag har köpt tidningställ för 641,25 riksdaler idag! Det är utgått så det finns inga fler än dom som finns i dagens läge och jag äger ett! Det är fett roligt! Eller underbart kanske man ska säga. jag skulle kunna gråta av lycka. Tack alla människor som hjälpte mig fram till detta tidningställ.

Det tog:
4 timmar framför datorn, research
1 timma i en bil letandes efter affären
30 min i telefonen med företaget  som gör dem , för att hitta en återförsäljare i umeå
20 min letandes i affären
0,5 timme att frakta hem
5 min att sätta upp
Och nu ska jag äga den i hela mitt liv.
HELT FUCKIN' UNDERBART.
:)

MORGON

Jag tänkte skriva något roligt, något fyndig idag med. Vaknade upp med huvudvärk så det kanske inte kommer fungera sådrä bra som jag skulle önska. Jag hade alltså miljoner läxa igår som skulle göras och som inte gjordes, och även bakning som inte blev till. Jag skulle baka till klassen men det orkade jag inte så nu måste jag iväg på en stund för att köpa fika åt dem goda människa som vara på min skola.

Hade igentligen prov idag men det är ochså en sådan där rolig grej som Annie Lundström bara förskjuter hela tiden. Måste alltså snacka med läraren om att jag icke är redo idag.

+ alla saker jag vill göra? Det är ju dessa som får mig att inte göra det viktiga. igår såg jag alltså första avsnittet av topmodel 11 och det var ju bara så UNDERBART! Verkligen roliga uppgifter dem fick göra. Se det...
Sedan vill jag läsa mina hundra tidningar jag har införskaffat, det är dem från september jag inte läst än, det är skandal!

Men någon dag kommer jag betalat mina skulder, gjort allt jag behöver inom skola, befinna mig i Gbg med min pojkvän som jag saknar otroligt och där leva ett underbart ledigt liv med glädje och wellness. Känns som om det är ett trevligt mål att nå, men då måste jag klara sista året på gymnasiet först. Plus att jag börjar nyttiga livet idag! Jag och E.K ska faktiskt köpa träningskortet så vi ses när jag är värd att sitta ned igen!

+
Monki, Göteborg.

DRINK




En alkoholfri drink från Plaza, under en kväll för 23+. Jag är arton(jobbade dagen efter vilket förklarar nonalco).

DRINK




En alkoholfri drink från Plaza, under en kväll för 23+. Jag är arton(jobbade dagen efter vilket förklarar nonalco).

MAT

Nu verkar det ju ändå som att jag har massor att prata om: Jag är hungrig.
Klockan slog just över till 22:00 och jag har inte ätit riktig mat sedan lunch klockan elva. jag har altså inte hunnit med någon middag. Folk klagar och folk gnäller: ÄÄÄÄT MÄNNISKA!

Det gör mig dock bara opeppad. nu är det bara jag kvar här så nu kan jag lyssna på min kropp och säga till mig själv: Det är faktiskt sant. Jag är vrålhungrig så nu ska jag äta!

FEROMONER


Nu är jag less, alla dessa feromonprodukter.

Jag slår på tv:n, vad ser jag? Feromonprodukt.
Jag slår på radion, vad ser jag? Feromonprodukt.
Jag slår på datorn, vad ser jag? Feromonprodukt.

Överallt är det reklam för dessa produkter som påstås höja en kvinnas attraktion av män. Kanske, jag sa kanske, fungerar det.

MEN!
Vad ska en kvinna som vill snärja en man ta sig till med?
Fick höra att det räcker med att finnas till. Men den som sa det kan ju tänka igen. Jag har letat som en dåre efter män och här får dom en liten sprej för att få oss på plats (att falla pladdask). Vad ska vi göra då? Vicka på röven?

Detta är intressant ordbajs som kommer ur mej. ibland händer det ofta, ibland aldrig.
Men nu har jag iallafall återskapat min gammla blogg och skaffat dator så jag hoppas på att se mer av ordskiten!