Naglar på MAJA!

Naglar som Majas kompis fotat, jag har gjort dem :) Svart so easy glitter blandat med multifärgat soeasyglitter, decorationer i rosa och guld :)

STUDIO.NU



Jag tänkte att jag lägger ut bilderna här... haha :) en är ju nagelbild :)


PUSS :D

lovegame

så fanns ingen kamera. igen.

så jävla drygt!
när jag har tid ska jag låna kamera fr skolan.



ialllafall så gjorde jag de snyggaste fransmaniyr igår jag nånsin gjort :)

idag ska jag göra de snyggaste naglarna jag gjort igen... har tre kunder :D

så idag är nageldag.

FÖRHANSTITT: ZEBRAAAAAA...



Det vanliga upplägget på nagelbild: den orginella kommer som sagt på söndag. detta är min vänstra hand med zebra naglar... har gjort själv på mig själv. :D

TELIA. SAMSUNG. BILDDAGBOKEN: FEL.

bilden på min älskade zebra nagel kommer förhoppningsvis på söndag. då jag åker hem till mamma och lånar kamera. då har jag förhoppningsvis mer än en nagel också!



Allt beror på för det första telia, som inte ger mig en ny telefon.
Min (för det andra) samsung, har jag nu lämmnat in för tredje gången på ett halvår.
Det är den ända kamera jag har (tredje). Försökte dock med att ladda via mms via en väns mobil till bilddagboken men det gick inte för min egen var registrerad redan så hennes fnkade inte. blä.


CDON.COM kan hoppa i diket och inte ta sig upp igen - filmerna har fortfarande inte kommit.

gaah, naglar idag: enkla mörkmörklila enfärgade ("vampira") i morrse. en tjej skulle ta bort men det slutade med något enkelt...
+ en söt kvinna som gör naturella hos mig. hon är alltid lika fin och glad :D (alltså "natural tip")
+ min ena lånfinger, testade zebra. kliver upp i ottan i morgon (klockan fem för att hinna grejer hemma och sedan gå till salongen) för att göra om den lite har en bättre sätt att göra det snyggare på vilket även innebär att bilden på söndag (om kameran finns hemma :O , jag tror det ) blir på mins en klar hand och lika snygga zebra som nu. efterssom den lilla justeringen inte kommer synas på kort.

PUSS!

ZEBRANAGEL

blir så satans förbannad. det går inte att fixa in en enkel bild på en zebranagel jag gjort. ajja, den kommer så fort jag kan!

CDON.COM KAN HOPPA I ETT DIKE.



Jag har alltså köpt en princessas dagbok 1 & 2 + save the last dance på cdon.com. jag och min pojkvän skulle se dom idag men dom har inte kommit! det stod 1-3 arbetsdagar och nu är det den tredje! blir så irriterad. om dom inte har kommit i morgon får jag inga filmer för då åker jag hem till umeå :( har så otroligt mycket att göra. vi ses i helvetet. puss :)

DREINK FROM PAST.

Weird. Som jag berättat är jag hos pojkvän . hans rummis kom hem för ca 2 h sedan och sade han skulle flytta, han började packa och är nu påväg ut. detta innebär att jag och boyich bor i 90kvm ensamma och blablabla. det är asnajs! han lämnar säng bord soffa köttkvarn massa mat osv. min boyich har inget så detta blir birthday. en bra dag alltså.... :)

PUSS!

GLITTER...

Jag har inte haft tillgång till internet, it went out. nu är jag hos min pojkvän (som har internett) och tänkte äntliiiiiiigen ladda upp lite bilds!

Nyårsnaglar på min vän agnes. Tog med flera bilder i hopp om attt vissa är bättre än andra. Iallafall så är det först fransk manikyr sedan massor emed glitter och stjärnor några p två nagalar- och bilderna är tagna av agnes, tror jag om inte någon tagit dem åt henne.
jag tar vissa bilder själv, dem på agnes och sara tar jag inte själv. :)

Hoppas ni gillar!

känslor

Jag känner. Och det är jobbigt. jag söker bekräftelse. jag vill bli älskad. jag förstår dock inte hur det kan vara så sv¨årt vilket gör mig galen. hatar detta.