BMW IN MY HEART.

or as för jag satt ju på, jag mena i, den.

Har kom hem från skolan/jobbet nu. fett najs fick skjuts! I kära bmw:n då. det var mycket roligt, för jag har snackat med killen som körde förr om hur kul det är att sladda och så... det blev sladd! sedan fick jag skjuts hem så ringde exkexet på väg hem och e. så nu ska jag chilla tills vidare! och ringa pojkisvännis efter fem... tror han hade tentainlämning då????
jajajajaaaa.


PUSS!


Denna bmw skulle matcha mina naglar... men det gjorde den jag åkte i också för den var röd! (jag har nu leopard) Sedan matchade den min röda cheap mondayväska också.


Super.

GIRLS JUST WANNA FUN!
Lyssnar på Miley Cyrus verson av den och den är riktigt bra!
sitter och sjunger...

Ska göra läxa nu. men vill inte. sitter här istället! Gjorde naglar igår.... tigerrrrrr. och leopard...
Tänkte att det är mycket roligare!

Ska dock ringa min pojkvän nu och göra stora beslut. spännande,

PUSS!

DAGENS VILL HA!


Lars Wallin "make it your own" eyeliner. 225 kr i vissa butiker endast.
Jag har beställt en lila från www.beautyplanet.se

Spännande och DAGENS VILL HA!

Mycket roligt att många tycker om leopardisarna :) Naglarnas ägare är Linnéas, på skatbo i umeå! Dom har också fotat så jag tänkte att jag lägger in dessa bilder med :) Smyckena som finns med går såklart att köpa på Skatbo. Gå in på Skatan Skriver! dom har blogg och nu även webbshop ifall du inte bor i Umeå... http://skatanskriver.blogg.se
Jag ska gå dit om en stund och kika tror jag :)


Och dagens vill ha är såklart allt på bilderna!

Grattis bror med flickisvän!!

FICK EN LITEN FLICKA IKVÄLL!
GRATTZ!!!

DAGENS VILL HA!



Vill HA. NU!!!!

Blogg från mobil:-)

Ja. Nu vart det såhär. Jag var hos min bror. Idag ev ska dom ha barn så jag fick åka hem. Hade inte så mkt att göra när dom var borta och jag skulle ändå hem imorgon. På fredag blir det bad i övik med j.j:-) sedan tjejkväll hos mig. Sitter nu på bussen hem och kollar igenom när jag kan testa träffa bror igen:-) menmen. Jag ligger lite efter för deras internet var paj men snart kommer jag igen:-) puss!

LEOPARDKLART.




Nu har jag gjort leopard på Linnea! Just klar... UNDERBART :D

ÖGONFRANSKANT



Titta så underbart! Vinn skitsnygga ögonfransar! Tänk om jag bodde på ett smartare ställe då hade jag själv gjort det, men varsegod du att tävla på www.lightelegance.blogg.se. LYCKLIG DEN SOM VINNER:)

OFFICIELLT FÖR MKT.

Nej tack, nej tack, nej tack.

Jag mår inte bra av att tacka nej till jobbet och inte av att tacka ja. Jag längtar så otroligt tills den dagen då jag kan vara ehltidsanställt på  ett ställe istället för att jobba extra massor.

I helgen skulle jag bara vara med pojkvän. detta har slutat i att jag jjobbar alla tre heldagarna som vi hade tsm och går även skola på ena. Jag orkar inte. Jag ville ha en enkel helg utan allt bara med pojkvän. blir bara deprimerad nu, för jag vill ingenting annat än att vara med boyish men gör nästan bara annat.

Nästa gång säger jag nej tack. NEJ TACK.

dock behövde jag pengarna från jobbet. räkningar. jag ger snart upp. slutar skolan jobb fritid allt. urs det är så hemskt att inte vilja göra någonting. jag behöver något som jag inte vet vad det är . hopp om att allt snart är över kanske? kanske kanske. kanske...

eller är det så att jag bara aldrig blir nöjd?

Värt att fundera över. pusspåer.

ENNYNAGEL.JES.



Gjorde på en vän som kom över på tjejkväll :) hon blev inspirerad av naglar i norden-tidningarna :) tack!

enkel beskrivning:
det är LE black art
Glitter gelé med svart och chrystal
små "nitar" runda i guld och ljusblå rhinestones...

puss!

FÖDELSEDAG.

Intressant dag

00.01 - telefonen ringer. söta klasskamrat F ringer och grattar mig, och sjunger. dock sov jag så jag tackade sedan sade jag nog inte så mkt, vet ej? galet iaf :)

vaknade av klockan och att vännen J.J kastar ett paket på magen min. en tårtsak i hjärta och en bad mössa som heter tant. jag vet att jag är gammal men 19?är det så gammalt. ajja, jag behövde det till löshåret som man helst inte skla duscha så mkt. 

- prosit, jag har blivit förkyld också

går och köper extra fika: möter elin som ringer och grattar mig. fint det cokså. fått massor av grattz sms! roligt. fick en tårta av vännen E :) som bakat den personligen för mig :D finfint. sedan gick vi till skolan och jag fick badsalt och hårsnoddar av Linatha och kakor av Ii i fin burk:)



Nu har just halva klassen (känns det som lite mindre var det nog) varit och fikat. kommer fler sedan. fint och mysigt i min minilägenhet. har fixat den lite men ska fixa mer ;)

nu snart kommer fler vänner och fikar så jag har en rest timma . lyssnar på Regina Spector - Apres Moi som  jag råkade tycka om.

PUSS!